Kryolan Dermacolor Light Натурална и Матираща прахообразна пудра DCL
Печат
Наръчник на гримьора КриоланОвална палитра 6 цвята

Натурална и Матираща прахообразна пудра DCL
Увеличи
   Zoom

Натурална и Матираща прахообразна пудра DCL

Код: 70570

Share

Прахообразната пудра от серията Dermacolor Light се предлага в две серии: натурална - Н и матираща - М. Макар и минимална, разликата между двете микрофинни пудри е в това, че Натуралната придава лек , почти незабележим блясък на кожата , а матиращата е характерна не само като фиксираща , но и като матова пудра. Високото съдържание на благороден магнезий предпазва кожата от неблагоприятните атмосферни условия и запазват грима за по-дълго време.

Опаковка: 15 г.

Dermacolor Light матираща пудра

За да неутрализирате неприятната лъскавина на кожата или да избегнете ефекта на отражението от силните прожектори използвайте супер-фината матираща пудра.Тя е идеалният продукт за телевизия, кино, театър и дори за ежедневието.

 

 

Dermacolor Light натурална пудра

Добавете към фон дьо тена лек блясък, така лицето ви ще придобие порцеланова визия. Тази серия има така наречения ефект на слънчев загар, чийто микро блестящи частици придават на кожата ви вълшебно излъчване.

  Light M1   warm tan M3
           
  beige M2   dark tan M4
 
  Light N1   warm tan N3
           
  beige N2   dark tan N4

Този каталог може да съдържа печатни грешки, а цветовете на изобразените продукти може слабо да се различават от действителните. Цветовете в цветните палитри може да не са идентични с цветовете на продуктите.