Начало Профил Гаранция

Гаранция за качество

 

KRYOLAN!
Повече от име на компания.
Марка!
Запазена марка… За професионални гримове.

Нашите продукти са у дома си, когато са на световните модни подиуми, филмовите и телевизионни студия, световните театрални сцени. Професионалните гримьори и актьори знаят, че могат да имат пълно доверие в продуктите на KRYOLAN, защото познават високото им качество и голямото разнообразие.

В допълнение към богатата гама от козметични средства KRYOLAN предлага и иновативни, практични, лесни за приложение специални ефекти.

Обръщаме специално внимание на нашите камуфлажни програми: DERMACOLOR и DERMACOLOR Light. Те са помогнали на милиони хора по света страдащи от кожни аномалии или дефекти и пигментационни проблеми. За повече от 63 години ние сме разработили богат, уникален асортимент – портфолио, което непрестанно се разширява и усъвършенства в отговор на желанията на нашите клиенти и в синхрон с новите технологии. Следвайки тези правила KRYOLAN създаде уникална и много успешна продуктова линия - High Definition. Тази иновация отвори вратите към изцяло нови предизвикателства и възможности в света на гримьорското изкуство. Инициатор на тази съвършенно нова козметична серия е една модерна технология навлязла напоследък масово в медиите - за запис и възпроизвеждане на образ с висока разделителна способност, където всеки детайл, но и всеки дефект или несъвършенство на кожата и грима стават видими като под лупа. С High Definition кожата гарантирано изглежда винаги перфектна!

Козметичната колекция Private Care на KRYOLAN отговаря на желанието на нашите клиенти за ново поколение козметични средства за лична грижа.

Абсолютен приоритет за нас е гаранцията ни за отлична кожна съвместимост на всеки един от нашите продукти. KRYOLAN винаги е следвала това свое правило. По време на целия производствен процес - от създаването на химичните формули в лабораториите до стерилните ни помещения за производство, нашите химици винаги са обръщали специално внимание на високите стандарти за безвредност и безопасност. Кожата на актьора е едно от най-големите му богатства. Актьора продава кожата си в истинския смисъл на думата. Изява без грим е на практика немислима. Затова използвания грим трябва да бъде напълно съвместим с кожата на актьора и напулно безвреден, дори при ежедневна употреба. KRYOLAN винаги е прилагал най-високи стандарти на качество и този аспект. Всички използвани от нас материали и субстанции отговарят не само на установените правила в козметичната индустрия за чистота, но също така и на постановените правила от законодателството за качество на храните и лекарсвата. Изключителната съвместимост на всеки един продукт на KRYOLAN е проверена преди пускане на пазара чрез доброволни дерматологични тестове в клинични условия.

Тясното сътрудничество между нашите микробиолози и химици позволява пълен контрол върху процеса на производство на всеки един продукт. По този начин KRYOLAN гарантира високото качество и чистота на козметиката си, за което от години е световно призната.

За да бъдем 100 % сигурни в нашите продукти и в това, че Ви предлагаме най-добрата възможна, безвредна и чиста козметика KRYOLAN редовно провежда рандомизирани клинични проучвания. И резултатите са налице! Само едни пример – за продукта AQUACOLOR Медицинския Университет в Берлин излиза със следното становище: „При тестовете за толерантност ние установихме отлична кожна съвместимост. От дерматологична и алергологична гледна точка този препарат няма абсолютно никакви ограничения и противопоказания за приложение.”

KRYOLAN винаги е била против провеждането на опити с животни. Никога, нито един продукт на KRYOLAN не е бил тестван върху животни.

KRYOLAN. Професионални гримове!