Начало Полезно Зимен тип жена

Зимен тип жена

Всяка жена може да бъде ексцентрична, но не на всяка и отива. Не се залъгвайте, че жените от този тип са студени, безизразни или скучни.

Характерното за тях са силните, наситени цветове, импулсивността. Те винаги са душата на компанията. Винаги ги забелязваме, те са на ръководни длъжности. Ще ги познаете по яркото червено червило, което не стои неприлично, а напротив елегантно, дори изискано. На тези жени им отива ярко розовото, тюркоазено синьо и наситено зелено. Понякога са с остри черти и тъмни коси, понякога са червенокоси със светли очи. Ще ги познаете и по това, че ако ги видите без грим. Те ще са бледи дори болнави, но гримирани ще блестят, дори може да ги наречем атрактивни. Зимният тип жени можем да оприличим и на Снежанка, защото зад пъстрата „фасада” се крие добра и чувствителна личност. Представителите на зимния тип са с много светла, понякога почти албиносова кожа, контрастираща с наситения цвят коса и очи. Очите може да бъдат и тъмно кафяви, почти черни, изразителни. Жената от този тип лесно почернява, кожата й не става червеникава.

Гримът при зимния тип трябва да е наситен, богат на нюанси и най вече на цветова яркост. Често кожата на жените от зимния тип трудно намира подходящ фон дьо тен, защото прозрачността изисква строго определена консистенция, каквато например е серията на Dermacolor light. Тази продуктова серия има спецификата да защитава този тип кожа от външните дразнители, силната слънчева светлина, да я подхрани и да й придаде свежо излъчване. Важен продукт, който не бива да пропускат дамите е кремът под флуида, защото кожата е по-тънка и е склона към разтягане. Ако кожата е с леко бежово-маслинова простетика, фон дьо тенът може да има и лек жълтеникав оттенък. Ружът – нужен е малко руж с цвета на червилото, като ви препоръчвам по студени нюанси (бургунди, студено кафеникаво, розово – Smill). Пудрата трябва да е неутрална, в меката бежова гама или актуалните пясъчни нюанси със златни частици. Червилото, както вече споменахме може да е ярко – цинобър, тип Мерелин Монро или ярко розово. Моливът за устни трябва да е в близък нюанс до червилото или същият цвят, за да не се натрапва контурът. Сенките за очи са предимно в студената гама, но не прекалявайте с количеството им, за да има така нареченото равновесие на цветовете на лицето, защото ако яркостта на червилото е еднаква с тази на сенките, елегантната ви визията ще се наруши. Не забравяйте да срешете веждите си - те дават завършеност на клепача и се съобразете с цвета на косата.

Красотата в нюансирането на цветовете изпъква именно тогава, когато цветовете са добре комбинирани и се преливат. За целта използвайте скосена и широка четка. Със скосената ще нанесете цветовете с точност, а с широката ще ги прелеете. Лакът за нокти при зимния тип може да е ярко червен, розов или най-практичния и елегантен френски маникюр. Едрите бижута и аксесоари са част от облеклото и завършеността на визията ви.

Усмихвайте сe, защото това ви прави по-красиви.

Професионални гримове Криолан

 

Каталози

KRYOLAN KRYOLAN Основен продуктов каталог на KRYOLAN. Включва пълната гама продукти. Език: български
Дермаколор лайт Когато обикновената козметика не е достатъчно покривна, а камуфлажната е прекаленo интензивна… С DC Light ще забравите за проблемите при гримиране!
High Definition Новата професионална серия на KRYOLAN. Създадена за професионална употреба при HD и за безупречна визия.
Private Care Професионална грижа за кожата. Индивидуална козметична серия. Елегантна, индивидуална грижа за кожата.