Начало Полезно Нови продукти

Нови продукти

HD Skinliner

Молив за полу-перманентен грим за устни, очна линия и вежди.
Подходящ е за много прецизен полу-перманентен грим за лице и тяло. Перфектен за създаване на очна линия и контур на устните. За лесна корекция на малки грешки при работа използвайте Kryolan Skinliner Corrector Pen. За пълно почистване използвайте Kryolan Eye Make-up Remover.

Артикул: 19090


19090-Skinliner-Farb-Lab

Фон дьо тен HD Micro Sheer Tan

Следа от перфектен грим върху Вашата кожа! Изключителна лекота, усещане за галеща нежност. Можете да носите този фон дьо тен през целия ден, а той ще гарантира меко и равномерно, матово сияние на лицето Ви. Придава на кожата свеж и максимално естетвен вид. Това ще бъде модата през 2010.

Съдържание: 35 гр.
Артикул: 19120
19120.jpg

Почистваща Микро пяна High Definition

Почистващата микро пяна HD отстранява нежно грима от лицето. Добавен е парфюм съдържащ аромат на йогурт с дива боровинка, което придава едно изключително освежаващо плодово усещане. Почистващата микро пяна High Definition е подходяща за всеки тип кожа.

Приложение: Разклати преди употреба. С помощта на помпичката нанесете необходимото количество върху почисващ тампон или копринена кърпичка. Може да се нанася и директно върху гримираната кожа. След секунди отстранете грима с копринена кърпичка или тампон. Накрая измийте с чиста вода. Кожата Ви сега е съвършенно чиста.

Съдържание 180 мл.
Артикул 19662

HD Micro Foam Cleanser

Сенки

Сенки за очи или руж в 10 нови стандартни цветови комбинации. Предлагат се в елегантна палитра от пет цвята. Новата ни формула и технологии на производство позволяват невиждана до сега лекота при нанасяне, придават меко, приятно усещане на кожата. Високият стандарт за качество се гарантира допулнително от микринизираните цветни пигменти и микронизацията на краиния продукт. Тези сенки са транспарантни и модни, но могат да се използват и за придаване интензивност на грима, което е възможно благодарение на съвършенството на технологиите ни. Изключително устойчиви и дълготрайни - това ги прави идеалния избор за професинални нужди.

Приложение: Нанесете с четка върху чиста и суха кожа докато получите желаната интензивност на цвета. За отстраняване на грима изпозвайте "Очистител на грим за очи" (Eye Make-up Remover, артикул 1671) или AquaCleans (артикул 1660).

Съдържание 10 гр.
Артикул 9335

Shades

Цветна палитра "VIVA - Brilliant Color Medley"

VIVA Brilliant Color Medley е нашата последна продуктова концепция, която е подходяща грим за очи, лице и тяло. VIVA Brilliant Color Medley е интензивен цветен грим с перлен ефект, който се нанася със суха или леко влажни четка или гъбичка. Тази техника на нанасяне позволява допълнително да усилите цветния ефект, както и устойчивостта на грима. Изключителните блясък и великолепие, които се постигат с този грим са благодарение на интегрираните специални перлени Мика-пигменти.

Приложение: VIVA Brilliant Color Medley може да се нанася както сух, така влажен. Подберете подходящите четка или гъбичка и нанесете внимателно върху кожата. За лесно отстраняване на VIVA Brilliant Color Medley ние препоръчваме да използвате AquaCleans (артикул 1660).

Съдържание 52 гр. Палитра с 15 цвята
Артикул 9115

9115-Viva-Brilliant-Color-.jpg

Гланц за устни "High Gloss"

High Gloss е нашия най-нов гланц за устни, съдържащ перлени пигменти по технологията "Mика". Придава на устните неподражаем сияен блясък. High Gloss се предлага в осем модни цветови нюанса. С High Gloss устните стават фокус в грима.

Приложение: High Gloss се нанася както всеки друг ланц за устни Kryolan. Може да се нанася върху устните толкова пъти, колкото Вие желаете.

Съдържание 4 мл.
Артикул 5214

High Gloss

Perfect Matt

Нежен като кадифе.

"Перфектен мат" е създаден, за да ликвидира блясъка на кожата, да неутрализира мазнините и да изглажда неравностите по кожата на лицето.

Във формата на гел той се разнася изключително лесно с гъбичка за грим или с пръстите на ръката. Прозрачен е и лесно попива като защитава кожата не само от замърсяване, но и от вредните ултра виолетови лъчи, неблагоприятните атмосферни условия и алергии. Хипоалергиен продукт. Абсолютно толерантен и съвместим с всяка кожа. Перфектен за чувствителна кожа.

Нанася се върху чиста кожа, за да може да образува така наречения филтър, база за грима. Спомага лесното разнасяне на фон дьо тена и матира, което го прави изключително полезен за професионална работа. Добавен е комплекс от витамини, което ознава, че докато работите Вие се грижите и за Вашата кожа.

Артикул 9260 Съдържание: туба 40 мл.
Артикул 9260 Съдържание: диспенсер 14 мл.

perfect_matt.jpg