Начало Полезно Модна линия

Модна линия

Създадохме тази категория в нашия сайт, за да Ви информираме по-лесно за последните модни тенденции на най-актуалните цветове за грим.

Пролет/Лято 2010

Frame01Идва лято. Хората отново се наслаждават на живота и то не само като консуматори – така се очертава философията на модните тенденции през 2010 г. Очаква се стилистиката да бъде малко по-въздържана и с не толкова силен акцент върху суперлативите както през последните години. Модна инвестиция – това е тенденцията на 2010 г. Това означава, че предпочитани ще бъдат устойчивите на времето модни продукти – продукти с най-високо качество на материалите, изработката и с дизайн от най-висок клас. Ретро-елегантност á la Jackie O. е новия еn vogue за всяка модерна жена, независимо от нейната възраст.

Модните дизайнери и експертите по грим вече представиха някои повлияни от ренесанса концепции, които биха могли да бъдат описани като: изтънченост, романтика, вечеря на свещи… Залелият цял свят в момента урбанизъм вече не е така актуален. Хората все по-често канят гости на вечеря у дома, отново е модерно да се приготви изтънчено ястие, което да се поднесе в специална атмосфера. Все по-предпочитани са продуктите с високо качество лишени от разкоша и помпозността от изминалите години. Животът през 2010 г. ще бъде отражение на нашето желание за мир и спокойствие, освобождаване от излишните детайли.

продължава>